Produk sing Ditampilake

Ana produk unggulan kanthi pasar penjualan sing apik banget lan jaminan kualitas

Pusat Produk

Temokake alat sing wis digoleki

  • Power Tools

    Alat Daya

    Piranti macem-macem kualitas apik kalebu produk profesional lan DIY. Sampeyan bakal nemokake alat sing sampeyan butuhake

  • Garden Tools

    Piranti Taman

    Sampeyan entuk asil paling apik nalika nggunakake peralatan kebon sing paling apik. Count ing produk kualitas

  • Car Care Tools

    Alat Perawatan Mobil

    Ing ngisor iki alat sing paling apik kanggo miwiti kendaraan lan bali ing dalan.

sugeng rawuh

Babagan Kita

Madeg ing taun 2004

Kangton minangka tim sing darmabakti lan semangat, adhedhasar ing Shanghai wiwit taun 2004. Kita duwe campuran pengetahuan lan inovasi, pengalaman lan komitmen, praktis lan 'techie' ing tim Kangton. Kabeh mau bisa ditawakake kanggo nawakake layanan paling dhuwur sing bisa diwenehake kanggo para pelanggan sing saya akeh.

Industri Pelayanan

Sampeyan bangga ing halaman, nanging ayo diadhepi, ora ana sing seneng nindakake tugas ing njobo. Nanging kanthi alat sing pas, sampeyan ora bisa luwih akeh nyambut gawe ing pekarangan lan luwih akeh wektu nindakake perkara sing disenengi - kaya ngrasakake kebon. Ing ngisor iki ana 6 alat kebon paling apik sing bakal mbantu sampeyan ngrampungake tugas ing omah kanthi kacepetan rekor.

  • HAND-HELD BLOWER

    KUNINGAN KUNINGAN

  • HIGH PRESSURE WASHER

    NGumbah PRESURING Luhur

  • Man mowing among lavender rows

    Wong mow ing antarane larik lavender

  • Farmer working with spraying machine in fruit orchard

    Petani nggarap mesin penyemprotan ing kebon buah

  • earth Auger

    bumi Auger

  • ICE AUGER

    ICE AUGER

Internal
Rincian

  • Saklar amba kanthi genggeman alus

  • Froward & Reverse

  • 1/2 "Spindle

  • Ndhuwur sikat sikat karbon kanggo ngganti sing luwih gampang

  • Desain ergonomis kanthi genggeman alus

  • Awak langsing kanthi torsi gedhe Max 520Nm

  • Piranti planet kanggo umur kerja sing luwih dawa