Истакнати производи

Постојат нашите истакнати производи со многу добар продажен пазар и гаранција за квалитет

Центар за производи

Најдете ги вашите алатки што ги баравте

добредојде

За нас

Основана во 2004 година

Кангтон е посветен и страстен тим, со седиште во Шангај од 2004 година. Имаме одличен спој на знаење и иновации, искуство и посветеност, практично и „техничко“ во тимот на Кангтон.Сето ова се здружува за да го понудиме највисокото ниво на услуга што можеме да им го обезбедиме на нашите постојано растечки негувани клиенти.

Индустрија за сервисирање

Се гордееш со својот двор, но да се разбереме, никој не сака да работи на отворено.Но, со соодветни алатки, можете да поминувате помалку време работејќи во дворот и повеќе време да ги правите работите што ги сакате - како уживање во вашата градина.Еве ги 6-те најдобри градинарски алатки кои ќе ви помогнат да ги завршите вашите надворешни работи со рекордна брзина.

 • РАЧЕН ДУВАЧ

  РАЧЕН ДУВАЧ

 • ПЕРЕЊЕ НА ВИСОК ПРИТИСОК

  ПЕРЕЊЕ НА ВИСОК ПРИТИСОК

 • Човек кој коси меѓу редови од лаванда

  Човек кој коси меѓу редови од лаванда

 • Земјоделец кој работи со машина за прскање во овоштарник

  Земјоделец кој работи со машина за прскање во овоштарник

 • земјен шнекер

  земјен шнекер

 • ШНЕРКА ЗА МРАЗ

  ШНЕРКА ЗА МРАЗ

Внатрешна
Детали

 • Голем прекинувач со мека рачка

 • Назад и обратно

 • 1/2" вретено

 • Надворешен држач за јаглеродна четка за полесна замена

 • Ергономски дизајн со мек фат

 • Тенка каросерија со максимум 520 Nm голем вртежен момент

 • Планетарна опрема за подолг работен век