Taros Kami

Kangton Industry, Inc.

ALAMAT

Rm.1302, Mansion, No.210 Siping Rd., Shanghai, 200086, Cina

E-MAIL

TELEPON

Telp: +86 21 55151611

Fax: +86 21 55159770

SITUS

Hubungan sareng urang

TAROS KAMI

Sanaos dina produk kualitas luhur anu kami nawiskeun, jasa konsultasi anu épéktip sareng nyugemakeun disayogikeun ku grup jasa purna jual kami. Daptar solusi sareng parameter lengkep sareng info inpormasi anu sanés dikirim ka anjeun dina waktosna kanggo patarosan. Janten punten kontak sareng kami ku ngirim kami email atanapi ngahubungan kami upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan perusahaan kami.

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami