Pakakas Kakuatan

Tina kisaran penggiling sudut anu kuat sareng kuat ti Kangton, pamula, peminat DIY anu ambisius sareng para ahli sami-sami bakal mendakan naon anu dipilari. Alat-alat urang ngadamel lampu pikeun misahkeun logam, batu sareng keramik, grinding, pelicuran sareng derusting, sareng kasar sareng deburring.

Ti saprak kai DIY damel, dugi ka direnovasi, kana pertukangan sareng damel, kumpulan sandal multi-permukaan Kangton nawiskeun sababaraha aplikasi sareng kagunaan. Kéngingkeun panarjamahan pikeun proyék-proyék DIY anjeun sareng detil jéntré dina tempat khusus sareng juru. Tambih Deui, ngajaga rohangan ruang kerja anjeun tetep henteu pernah gampang dina sistem pengumpulan lebu sareng mesin low-mess!

Upami anjeun hoyong masihan kendaraan anjeun caang anyar, mesin polishing nawiskeun jasa anu saé. Upami anjeun milari alat multi-tujuan, tukang polos sudut mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun anjeun, sabab éta ogé tiasa dianggo pikeun perawatan permukaan sareng lantai anu dicét sanés. Gumantung kana kantétan sareng setting kagancangan, alat ieu bahkan tiasa dianggo grinding / sanding saderhana dina kai, logam sareng plastik.

Upami anjeun ngagaduhan padamelan interior atanapi skala renovasi skala ageung, anjeun moal tiasa ngahindarkeun mésér ragaji. Ahli sareng pengrajin anu ambisius sami-sami bakal mendakan naon anu dipilari tina jigsaws, ragaji sirkular anu dicekel ku tangan sareng ragaji universal ti Kangton. Jigsaw tiasa dianggo ngalangkungan kai, moyok sareng batu sareng logam kalayan presisi nganggo agul ragaji anu leres pikeun padamelan anu ayeuna. Ragaji bunderan mangrupikeun bantosan profesional pikeun motong lempeng sareng potongan mitér dina logam, kai, plastik, plasterboard, batu sareng ubin. Ragaji universal dirancang pikeun fleksibilitas maksimal sareng ngalakukeun spéktrum rupa pagawéan ragaji dina mode anu luar biasa sareng leres-leres muncul nalika aya proses penggerokan gancang.

Obeng tanpa kabel nyaéta sadaya-alat di antara alat-alat sareng teu kedah rumah tangga tanpa aranjeunna. Upami anjeun hoyong ngahemat diri anjeun tina ngaganggu pengetatan sekrup ku panangan, obeng tanpa kabel kanggo anjeun. Bor / obeng tanpa kabel, di sisi anu sanésna, nganggo atanapi henteu sareng aksi palu, ngagabungkeun kaunggulan obeng tanpa kabel sareng anu bor. Kangton nawiskeun kadua alat propésional kalayan seueur kakuatan pikeun panggunaan intensif sareng alat anu langkung alit pikeun penanganan anu ditingkatkeun.

Kalayan mesin cut-off sabeulah 12 "sareng 14", Kangton ngagaduhan mesin ragaji anu anjeun peryogikeun pikeun padamelan naon waé, sapertos sapertos pipa, iteuk, sudut, saluran baja, bahan jandela baja sareng logam kaku, jst. éta kuat tur meunang motong presisi.

Palu puteran Kangton sareng palu pembongkaran minuhan sadaya sarat berkat umur panjang na, kualitas premium sareng kakuatan anu berkesan. Palu Kangton cocog sareng kaayaan naon waé sareng bahan anu mantap.

Éta dirarancang khusus pikeun ngaleungitkeun bérés témbok lami sareng ngadaptarkeun sendi plasterboard pikeun ngahontal finish lemes siap pikeun moyok seger atanapi cet. Unit ieu ogé ngahijikeun sistem vakum anu palinter pikeun aman ngaleungitkeun debu anu dihasilkeun ku cara dikamplokan - ngabantosan anjeun pikeun ngajaga lingkungan kerja anu bersih, séhat, bébas debu.

Géner anu dianggo pikeun ngagali liang pos, éta tiasa janten alat genggem anu tos sacara manual, atanapi dikuatkeun ku motor listrik atanapi mesin bénsin, éta mangrupikeun alat anu saé pikeun nyieun liang pikeun melak kebon, pamayang és pikeun ngebor liang pikeun ngala lauk. Sareng ngebor kana tangkal maple pikeun ngaluarkeun sirop maple ogé dilaksanakeun kalayan ngagunakeun augers.

Adun sanés ngan ukur nyéépkeun waktos tapi beurat sareng capé dina waktos anu sami. Kaleungitan kasabaran atanapi énergi di dieu ogé nyababkeun hasilna langkung goréng. Bantuan parantos aya dina bentuk anu ngaganggu listrik. Utamana nalika ngeunaan kabutuhan pikeun nyampur jilid anu langkung ageung, cet sareng aduk mortir mangrupikeun bantosan anu saé pisan. Dipasang kantétan sapertos whisk, campuran dicampurkeun dina waktos anu sanes.

Planers ti Kangton cocog pikeun sababaraha rupa padamelan di bumi, kebon sareng bengkel. Éta ngajantenkeun pamrosésan permukaan kai, tilepan sareng ujung chamfering gampil. Planer listrik urang damel sareng roller sabeulah anu sababaraha ujung motong diputer sareng dipiceun chip tina bahanna. Éta langkung gancang, langkung pas sareng langkung kuat tibatan pananda anu dicekel. Upami anjeun terang éta tiheula ...

Kangton sanders leres sadayana buleud. Tina desain interior dugi ka renovasi sareng pembangunan deui dugi ka pertukangan sareng damel karajinan, daérah panerapanana rupa-rupa sakumaha rupa-rupa bahan anu tiasa diolah. Kangton nawarkeun rupa-rupa sanders sabuk, sander puter, sander délta sareng sanders orbital. Janten anjeun bakal mendakan persis alat anu anjeun peryogikeun pikeun proyek pamutahiran bumi anjeun. Sing saha anu milari alat anu salentur sabisa-bisa tiasa ngagunakeun multi-sander praktis.

Upami anjeun kantos ngalih ka bumi, anjeun bakal terang sadayana ngeunaan kaunggulan bor pisan. Dampak pangeboran urang hasil ngungkulan bahan anu keras sapertos batu, batu atanapi ubin hatur nuhun kana mékanisme pangaruhna. Boh peminat DIY hobi boh pangguna anu ambisius bakal mendakan naon anu aranjeunna milari dina kisaran produk Kangton.

Rengkuh pangaruh listrik, parantos janten populer ayeuna. Aranjeunna gaduh kagancangan sareng kapasitas anu sami sareng rengkuh pangaruh hawa, Éta seueur dianggo di seueur industri, sapertos perbaikan otomotif, perawatan alat-alat beurat, perakitan produk, proyek-proyek konstruksi utama, sareng naon waé conto sanés dimana kaluaran torsi tinggi diperyogikeun.

Upami anjeun ngagaduhan padamelan interior atanapi skala renovasi skala ageung, anjeun moal tiasa ngahindarkeun mésér ragaji. Ahli sareng pengrajin anu ambisius sami-sami bakal mendakan naon anu dipilari tina jigsaws, ragaji sirkular anu dicekel ku tangan sareng ragaji universal ti Kangton. Jigsaw tiasa dianggo ngalangkungan kai, moyok sareng batu sareng logam kalayan presisi nganggo agul ragaji anu leres pikeun padamelan anu ayeuna. Ragaji bunderan mangrupikeun bantosan profesional pikeun motong lempeng sareng potongan mitér dina logam, kai, plastik, plasterboard, batu sareng ubin. Ragaji universal dirancang pikeun fleksibilitas maksimal sareng ngalakukeun spéktrum rupa pagawéan ragaji dina mode anu luar biasa sareng leres-leres muncul nalika aya proses penggerokan gancang.

The DIYers sareng sahabat urang tukang: tukang listrik nyaéta ragaji! Sampurna pikeun pemula anu ambisius sareng para profesional - Gergajian bengkel anu dirancang pikeun Jerman pikeun Einhell cocog pikeun kai, logam, plastik, plasterboard komo batu. Pilih tina jogsaw kanggo padamelan presisi, ragaji sirkular pikeun potongan lempeng sareng miter, sareng ragaji universal pikeun kalenturan aplikasi anu maksimal.

Palu puteran Kangton sareng palu pembongkaran minuhan sadaya sarat berkat umur panjang na, kualitas premium sareng kakuatan anu berkesan. Palu Kangton cocog sareng kaayaan naon waé sareng bahan anu mantap.

Sababaraha pilihan pangaturan cét sareng aliran hawa ngamungkinkeun anjeun ngalapisi panto, jandéla, témbok, pager, dek, plafon, lantai, lomari, parabot bumi, sareng objék sanésna sacara merata sareng kualitas anu langkung luhur dibandingkeun seueur panyemprot cet anu kirang kuat anu sayogi.