Контактирајте не

Kangton Industry, Inc.

АДРЕСА

Rm.1302, Mansion, бр.210 Siping Rd., Шангај, 200086, Кина

E-MAIL

ТЕЛЕФОН

Тел: +86 21 55151611

Факс: +86 21 55159770

САЈТ

ПОВРЗЕТЕ СО НАС

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

И покрај производите со врвен квалитет што ги нудиме, нашата специјализирана група за услуги по продажбата ја обезбедува ефикасна и задоволителна консултативна услуга.Списоците со решенија и деталните параметри и сите други информации ќе ви бидат испратени навремено за прашања.Затоа, ве молиме стапете во контакт со нас испраќајќи ни е-пошта или контактирајте со нас ако имате какви било грижи за нашата фирма.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја