Pakakas Taman

Aya seueur pisan hal anu anjeun tiasa laksanakeun kalayan blower, tapi henteu kedah leres-leres kedahna. Anjeun tangtosna tiasa nganggo,, kanggo mersihan daun gugur tina taneuh sareng jalur anu kabuka. Ieu alat anu kuat sareng dipercaya anu ngamungkinkeun beberesih anu gancang sareng ramah-pangguna pikeun daérah terbuka sareng réncang. Pikeun ahli perawatan kebon meryogikeun pakakas anu khusus kuat sareng waktos operasi anu lami, di sisi anu sanésna, blower leaf petrol mangrupikeun pilihan anu langkung dipikaresep.

Nalika ngored padang rumput hejo, jukut sempit sempit sering ditingalkeun anu sesah dihontal ku mesin pemotong rumput. Ieu tempat pemangkas jukut tiasa ngabantosan, ngamungkinkeun jukut proyéksi dipindahkeun kalayan gampang. Alatna ogé ngabantosan gulma tetep dimana aranjeunna tiasa janten rancatan nalika sesah ngahontal tempat.

Pikeun nutupan unggal aplikasi tina padamelan leuweung ka bumi, kebon, DIY sareng motong kayu bakar, kisaran produk Kangton ngandung ragaji anu sanés.

Tekanan tinggi pikeun miceun kokotor: Kanggo meresihan mobil, motor atanapi sapédah, pikeun ngabersihkeun permukaan anu lega atanapi pikeun méréskeun spring furnitur taman; padamelan ieu sadayana dilakukeun gancang sareng gampang kalayan tekanan anu langkung bersih. Alat-alat ieu ngamungkinkeun anjeun damel nganggo akurasi pinpoint atanapi ngalangkungan lega, sareng kalebet lemes sareng kakuatan, gumantung kana naha anjeun hoyong masihan mobil anjeun bérés eunteung atanapi miceun gulma tina sela-sela jalan di kebon. Dina waktos anu sami tekanan bersih ogé mangrupikeun alat anu ramah lingkungan, kusabab éta ngamungkinkeun anjeun damel tanpa nganggo agén pembersih kimia.

Tina sora low-noise, mesin pemotong rumput listrik ringan sareng mesin pemotong rumput béngsin tanpa kabel, Kangton ngagaduhan modél anu pas kumaha saratna. Kauntungan pangbadagna tina mesin pemotong rumput listrik nyaéta aranjeunna beurat handap sareng henteu tarik pisan. Modél bénsin, di sisi séjén, nawiskeun rangkéan anu langkung panjang sareng kalenturan anu langkung ageung. 

Éta tiasa dianggo kalayan éfisién pikeun ngarobih, binih sareng nerapkeun bubuk atanapi produk butiran, ngahémat waktos sareng mempermudah panén koko, kopi, téh sareng kastanye. Alat-alat ieu ogé tiasa dianggo salaku blower, mastikeun kabersihan daérah panyimpenan, nyumbang kanggo kualitas siki.