Warta produk

  • Jinis alat listrik

    Bor listrik Spesifikasi utamina nyaéta 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49mm, sareng sajabana jumlahna ngarujuk kana diameter maksimum bit bor anu dibor dina waja kalayan kakuatan tarik tina 390n / mm. Pikeun logam nonferrous, plastik sareng bahan sanésna, anu ...
    Maca deui