Budaya Perusahaan

Budaya perusahaan mangrupikeun "kadaharan spiritual" para karyawan, pikeun ningkatkeun pidangan kapercayaan tim "kakuatan sareng gengsi gengsi," mangrupikeun obor "mercusuar" pikeun nyelipkeun ombak.

Masihan pinuh pikeun budaya perusahaan "perekat, katalis, pelumas," peran, Aktipkeun pamekaran budaya "cai", tiasa lebur "lapisan és" dina pamekaran perusahaan.

Visi

Janten pamimpin industri motor Cina, panyokong industri énergi terbarukan.

Misi

Laksanakeun upaya tanpa lelah pikeun nyayogikeun palanggan kalayan kelas munggaran, épisiensi tinggi, hemat énergi motor!

Bakti terus-terusan nyayogikeun dunya kalayan énergi anu teras-terasan, sirkulasi, énergi bersih!

Konsép

Kakuatan konstan, inovasi kontinyu

Kecepatan timbal, efisiensi tinggi sareng hemat énergi