Parabot Parawatan Mobil

Kaganggu yén unggal supir mobil parantos ngalaman hiji waktos atanapi sanés: Anjeun lebet kana mobil, puterkeun konci kontak sareng teu aya anu kajantenan. Meureun gagap sakedap atanapi napas terakhir, tapi kendaraanna moal ngamimitian. Maka anjeun kedah nyungkeun bantosan tatangga anjeun. Tapi upami teu aya anu ngabantosan anjeun dina ngamimitian luncat, layanan ngarecahna tiasa gancang janten mahal. Bantuan tiasa disayogikeun ku carjer batré anu gancang ngeusi batre mobil. Kangton nawiskeun rangkeian carjer batré dina sababaraha ukuran sareng vérsi, ti modél kompak anu mantep dugi ka pangisi daya bengkel kapasitas tinggi kalayan tegangan muatan anu bisa dibalikkeun.

Upami anjeun hoyong masihan kendaraan anjeun caang anyar, mesin polishing nawiskeun jasa anu saé. Upami anjeun milari alat multi-tujuan, tukang polos sudut mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun anjeun, sabab éta ogé tiasa dianggo pikeun perawatan permukaan sareng lantai anu dicét sanés. Gumantung kana kantétan sareng setting kagancangan, alat ieu bahkan tiasa dianggo grinding / sanding saderhana dina kai, logam sareng plastik.

Rengkuh pangaruh listrik, parantos janten populer ayeuna. Aranjeunna gaduh kagancangan sareng kapasitas anu sami sareng rengkuh pangaruh hawa, Éta seueur dianggo di seueur industri, sapertos perbaikan otomotif, perawatan alat-alat beurat, perakitan produk, proyek-proyek konstruksi utama, sareng naon waé conto sanés dimana kaluaran torsi tinggi diperyogikeun.