Na kontaktoni

Industria Kangton, Inc.

ADRESË

Rm.1302, Rezidencë, Nr.210 Siping Rd., Shanghai, 200086, Kinë

E-mail

TELEFONI

Tel: +86 21 55151611

Faksi: +86 21 55159770

SITE

LIDHET ME NE

NA KONTAKTONI

Përkundër produkteve me cilësi të lartë që ne ofrojmë, shërbimi efektiv dhe i kënaqshëm i konsultimit sigurohet nga grupi ynë i specializuar i shërbimit pas shitjes. Listat e zgjidhjeve dhe parametrat e hollësishëm dhe çdo informacion tjetër që do t'ju dërgohet në kohë për hetimet. Kështu që ju lutemi na kontaktoni duke na dërguar email ose na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me firmën tonë.

DUA T TO PUNONI ME NE?

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni