Lajmet e produkteve

  • Llojet e mjeteve elektrike

    Stërvitje elektrike Specifikimet kryesore janë 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49 mm, etj. Numri i referohet diametrit maksimal të stërvitjes së shpuar në çelik me rezistencë në tërheqje prej 390n / mm. Për metale me ngjyra, plastike dhe materiale të tjera, ma ...
    Lexo më shumë