Vegla elektrike

Nga diapazoni i bluarësve të këndshëm dhe të fuqishëm nga Kangton, fillestarët, entuziastët ambiciozë të DIY dhe ekspertët, të gjithë do të gjejnë atë që kërkojnë. Mjetet tona bëjnë punë të lehtë për ndarjen e metaleve, gurit dhe qeramikës, bluarjen, zbutjen dhe shkatërrimin, së bashku me përafrimin dhe zhbërjen.

Nga punimi i drurit DIY, te rinovimi, tek zdrukthtaria dhe përpunimi, koleksioni i sandegeve me shumë sipërfaqe të Kangton ofron një larmi aplikimesh dhe përdorimesh. Bëni një përfundim të hollësishëm të projekteve tuaja DIY dhe saktësi të detajuar në kamare dhe rreth qosheve. Plus, mbajtja e pastër e hapësirës tuaj të punës nuk ka qenë kurrë më e lehtë me sistemet e mbledhjes së pluhurit dhe motorët me rrëmujë të ulët!

Nëse dëshironi t'i jepni automjetit tuaj një shkëlqim të ri, një makinë lustruese ofron shërbim të mirë. Nëse po kërkoni një mjet me shumë qëllime, lustruesi i këndit është zgjidhja ideale për ju, sepse mund të përdoret gjithashtu për trajtimin e sipërfaqeve dhe dyshemeve të tjera të pikturuara. Në varësi të shtojcës dhe cilësimit të shpejtësisë, ky mjet madje merr një punë të thjeshtë bluarje / lëmimi të bërë në dru, metal dhe plastikë.

Nëse keni një punë të mbarimit ose rinovimit të brendshëm në shkallë të gjerë për të trajtuar, nuk do të jeni në gjendje të shmangni blerjen e sharrës. Ekspertët dhe mjeshtrit ambiciozë njësoj do të gjejnë atë që kërkojnë nga bashkim figurash, sharra rrethore dore dhe sharra universale nga Kangton. Bashkim pjesësh figure funksionon përmes drurit, suvasë dhe madje gurit dhe metalit me saktësi duke përdorur tehun e saktë të sharrës për punën në fjalë. Sharra rrethore është ndihmësi profesional për prerjet e drejta dhe prerjet e metrave, drurit, plastikës, plasterit, gurit dhe pllakave. Sharra universale është krijuar për një fleksibilitet maksimal dhe kryen një spektër të gjerë punësh sharrimi në modë të jashtëzakonshme dhe me të vërtetë vjen në vete kur kërkohet përparim i shpejtë i sharrimit.

Kaçavidat pa kabëll janë mjetet e gjithanshme dhe asnjë familje nuk duhet të jetë pa to. Nëse doni të kurseni veten duke u munduar të shtrëngoni vidat me dorë, kaçavidë pa tela është për ju. Nga ana tjetër, një stërvitje / kaçavidë pa tela, me ose pa veprim çekiç, kombinon avantazhet e një kaçavidë pa kabëll me ato të një stërvitjeje. Kangton ofron si mjete profesionale me shumë energji për përdorim intensiv ashtu edhe mjete më të vogla për trajtim të përmirësuar.

Me 12 "dhe 14" makina për prerjen e tehut, Kangton ka sharrat e prerjes që ju nevojiten për çdo punë, të tilla si tub, shkop, kënd, çelik kanali, materiali i dritares së çelikut dhe metali i ngurtësisë, etj. është i fuqishëm dhe merr një prerje precize.

Një çekan rrotullues dhe shkatërrues Kangton plotëson të gjitha kërkesat falë jetës së tij jashtëzakonisht të gjatë, cilësisë premium dhe fuqisë mbresëlënëse. Çekani Kangton i përshtatet çdo situate dhe çdo materiali të fortë.

Designedshtë krijuar posaçërisht për heqjen e përfundimeve të vjetra të mureve dhe lëmimin e nyjeve të kartonit të gipsit për të arritur një përfundim të butë të gatshëm për suva ose bojë të freskët. Njësia gjithashtu përfshin një sistem të zgjuar vakumi për të hequr në mënyrë të sigurt pluhurin që prodhohet nga lëmimi - duke ju ndihmuar të mbani një mjedis pune të pastër, të shëndetshëm dhe pa pluhur.

Një auger që përdoret për gërmimin e vrimave të postës, mund të jetë një pajisje dore e kthyer me dorë, ose mundësuar nga një motor elektrik ose motor benzine, është një mjet ideal për të bërë vrima për mbjelljen e kopshtit, peshkatarët e akullit për të shpuar vrima për të peshkuar. Dhe shpimi në pemë panje për të nxjerrë shurup panje kryhet gjithashtu me përdorimin e augers.

Përzierësi nuk është vetëm kohë, por i mundimshëm dhe i mundimshëm në të njëjtën kohë. Humbja e durimit ose energjisë këtu çon edhe në rezultate më të dobëta. Ndihma është afër në formën e një nxitësi elektrik. Sidomos kur bëhet fjalë për nevojën e përzierjes së vëllimeve më të mëdha, një përzierës bojë dhe llaç është një ndihmë e madhe. Pajisur me një shtojcë të ngjashme me lëvizjen, përzierja përzihet brenda pak kohe.

Planifikuesit nga Kangton janë të përshtatshëm për një larmi punësh planifikimi përreth shtëpisë, kopshtit dhe punëtorisë. Ata e bëjnë të lehtë përpunimin e sipërfaqes prej druri, palosjen dhe prerjen e skajit. Planifikuesit tanë elektrikë punojnë me një rul të tehut në të cilin rrotullohen disa buzë prerëse dhe heqin copëzat nga materiali. Ata janë më të shpejtë, më të saktë dhe më të fuqishëm se një planer dore. Sikur ta dinit më herët ...

Sanders Kangton janë të vërteta të gjitha rounders. Nga dizajni i brendshëm te rinovimi dhe rizhvillimi te zdrukthtaria dhe puna artizanale, fushat e aplikimit janë aq të larmishme sa diapazoni i materialeve që mund të përpunohen. Kangton ofron një gamë të gjerë sanderesh për rripa, sandera rrotulluese, sandera delta dhe sandera orbitale. Kështu që do të gjeni saktësisht mjetin që ju nevojitet për projektin tuaj të përmirësimit të shtëpisë. Ata që janë në kërkim të një mjeti sa më fleksibël të jetë e mundur, mund të përdorin multi-sanderin praktik.

Nëse keni lëvizur ndonjëherë në shtëpi, do të dini gjithçka për avantazhet e domosdoshme të një stërvitje. Stërvitjet tona të ndikimit trajtojnë me sukses edhe materiale të forta të tilla si muratura, guri ose pllaka falë mekanizmit të tyre të ndikimit. Të dy entuziastët për hobi dhe përdoruesit ambiciozë do të gjejnë atë që kërkojnë në gamën e produkteve të Kangton.

Çelësat e ndikimit elektrik, janë bërë shumë të popullarizuar tani. Ato kanë një shpejtësi dhe kapacitet të ngjashëm me çelësat e ndikimit në ajër. Ato përdoren gjerësisht në shumë industri, të tilla si riparimi i automjeteve, mirëmbajtja e pajisjeve të rënda, montimi i produkteve, projektet kryesore të ndërtimit dhe çdo shembull tjetër kur nevojitet një dalje e çift rrotullues i lartë.

Nëse keni një punë të mbarimit ose rinovimit të brendshëm në shkallë të gjerë për të trajtuar, nuk do të jeni në gjendje të shmangni blerjen e sharrës. Ekspertët dhe mjeshtrit ambiciozë njësoj do të gjejnë atë që kërkojnë nga bashkim figurash, sharra rrethore dore dhe sharra universale nga Kangton. Bashkim pjesësh figure funksionon përmes drurit, suvasë dhe madje gurit dhe metalit me saktësi duke përdorur tehun e saktë të sharrës për punën në fjalë. Sharra rrethore është ndihmësi profesional për prerjet e drejta dhe prerjet e metrave, drurit, plastikës, plasterit, gurit dhe pllakave. Sharra universale është krijuar për një fleksibilitet maksimal dhe kryen një spektër të gjerë punësh sharrimi në modë të jashtëzakonshme dhe me të vërtetë vjen në vete kur kërkohet përparim i shpejtë i sharrimit.

DIYers dhe shoku më i mirë i njeri duarartë: dora elektrike sharrë! E përsosur për fillestarë ambiciozë dhe profesionistë - Sharrat e seminareve të dizajnuara në Gjermani të Einhell janë ideale për dru, metal, plastikë, plaster dhe madje edhe gurë. Zgjidhni midis sharrave për punë precize, sharra rrethore për prerje të drejta dhe miter, dhe sharra universale për fleksibilitet maksimal të aplikimit.

Një çekan rrotullues dhe shkatërrues Kangton plotëson të gjitha kërkesat falë jetës së tij jashtëzakonisht të gjatë, cilësisë premium dhe fuqisë mbresëlënëse. Çekani Kangton i përshtatet çdo situate dhe çdo materiali të fortë.

Opsione të shumta rregullimi të bojës dhe rrjedhës së ajrit ju lejojnë të veshni dyert, dritaret, muret, gardhet, zbukurimet, tavanet, dyshemetë, dollapët, mobiljet e shtëpisë dhe objektet e tjera në mënyrë të barabartë dhe me cilësi më të lartë krahasuar me shumë spërkatës bojë, më pak të fuqishëm në dispozicion.