Lajmet e Kompanisë

  • Si të hiqni rrotat nga automjeti juaj

    Gomat tuaja janë një pjesë thelbësore e automjetit tuaj. Ata janë atje për siguri, rehati dhe performancë. Gomat janë montuar në rrota, të cilat nga ana tjetër janë montuar në automjet. Disa automjete kanë goma të drejtuara ose pozicionale. Drejtues do të thotë që ti ...
    Lexo më shumë