Mjetet e kopshtit

Ka kaq shumë gjëra që ju mund të bëni me një ventilator, por jo domosdoshmërisht në të vërtetë duhet të bëni. Ju sigurisht mund ta përdorni, për pastrimin e gjetheve të vjeshtës në tokë të hapur dhe shtigje. Ky është një mjet i fuqishëm dhe i besueshëm që mundëson pastrimin e shpejtë dhe miqësor të përdoruesve të zonave të hapura dhe gropave. Për profesionistët e kujdesit për kopshtin që kërkojnë një mjet veçanërisht të fuqishëm me një kohë të gjatë funksionimi, nga ana tjetër, ventilator i fletës së benzinës është zgjedhja e preferuar.

Kur kositni lëndinën, shpesh mbetet një rrip i ngushtë bari që është i vështirë për tu arritur me kositësin e lëndinës. Kjo është ajo ku një makinë prerëse e barit mund të ndihmojë, duke bërë të mundur që bari i projektuar të zhvendoset pa mundim. Mjeti gjithashtu ndihmon në mbajtjen e barërave të këqija larg, ku ato mund të bëhen të shfrenuara në vendet e vështira për t'u arritur.

Për të mbuluar çdo aplikim nga puna e pylltarisë deri te shtëpia, kopshti, prerja e syve dhe druve të zjarrit, diapazoni i produkteve Kangton përmban sharra të ndryshme me zinxhir.

Presion i lartë për heqjen e papastërtive: Për pastrimin e makinës, motorit ose biçikletës, për pastrimin e sipërfaqeve të gjera ose për pastrimin e mobiljeve të kopshtit në pranverë; këto punë kryhen të gjitha shpejt dhe lehtë me pastruesin e presionit. Këto mjete ju mundësojnë të punoni me saktësi të saktë ose në një zonë të gjerë, dhe butësisht ose me energji, në varësi të faktit nëse doni t'i jepni makinës tuaj një përfundim pasqyre ose të hiqni barërat e këqija nga boshllëqet në rrugën e kopshtit. Në të njëjtën kohë pastruesi i presionit është gjithashtu një mjet shumë miqësor ndaj mjedisit, sepse ju lejon të punoni pa përdorimin e agjentëve kimikë të pastrimit.

Nga kositëset e lëndinës elektrike me zhurmë të ulët, të lehta dhe kositëset e lëndës pa kabllo, Kangton ka modelin e duhur, pavarësisht nga kërkesat. Përparësitë më të mëdha të kositësve elektrik të lëndinës janë se ato janë me peshë të ulët dhe jo shumë të larta. Modeli i benzinës, nga ana tjetër, ofron një diapazon më të gjatë dhe fleksibilitet më të madh. 

Mund të përdoret me efikasitet për të atomizuar, farërat dhe për të aplikuar produkte pluhuri ose grimcuar, duke kursyer kohë dhe duke lehtësuar korrjen e kakaos, kafesë, çajit dhe gështenjës. Kjo pajisje mund të përdoret gjithashtu si një ventilator, duke siguruar pastërtinë e zonave të magazinimit, duke kontribuar për cilësinë e farave.