Mjete për kujdesin e makinës

Një shqetësim që çdo shofer makine ka provuar një herë ose një tjetër: Ju hipni në makinë, ktheni çelësin e ndezjes dhe asgjë nuk ndodh. Ndoshta një belbëzim i shkurtër ose gulçim i fundit, por automjeti thjesht nuk do të ndizet. Atëherë duhet të kërkoni ndihmë nga fqinji juaj. Por nëse askush nuk është aty për t'ju ndihmuar me një fillim të shpejtë, shërbimi i prishjes mund të bëhet shpejt i shtrenjtë. Ndihma mund të sigurohet nga një karikues baterie që karikon shpejt baterinë e makinës. Kangton ofron një gamë të karikuesve të baterive në madhësi dhe versione të ndryshme, nga modeli i fortë kompakt te ngarkuesi i seminarit me kapacitet të lartë me tension të kthyeshëm të karikimit.

Nëse dëshironi t'i jepni automjetit tuaj një shkëlqim të ri, një makinë lustruese ofron shërbim të mirë. Nëse po kërkoni një mjet me shumë qëllime, lustruesi i këndit është zgjidhja ideale për ju, sepse mund të përdoret gjithashtu për trajtimin e sipërfaqeve dhe dyshemeve të tjera të pikturuara. Në varësi të shtojcës dhe cilësimit të shpejtësisë, ky mjet madje merr një punë të thjeshtë bluarje / lëmimi të bërë në dru, metal dhe plastikë.

Çelësat e ndikimit elektrik, janë bërë shumë të popullarizuar tani. Ato kanë një shpejtësi dhe kapacitet të ngjashëm me çelësat e ndikimit në ajër. Ato përdoren gjerësisht në shumë industri, të tilla si riparimi i automjeteve, mirëmbajtja e pajisjeve të rënda, montimi i produkteve, projektet kryesore të ndërtimit dhe çdo shembull tjetër kur nevojitet një dalje e çift rrotullues i lartë.