Култура на компанијата

Претпријатие култура е "духовна храна" на вработениот, да се подобри самодоверба зајакнување на тимот на "моќ и престиж гонг", е нашиот факел на "светилникот" да се лизга на брановите.

Даде целосна игра на претпријатието култура на "лепило, катализатори, лубриканти", улога, Активирајте го културниот развој на "вода", може да се стопи "слоеви мраз" во развојот на претпријатијата.

Визија

Станете лидер на кинеската моторна индустрија, застапници на индустријата за обновливи извори на енергија.

Мисија

Направете неуморни напори да им обезбедите на клиентите првокласни, висока ефикасност и заштеда на енергија на моторот!

Посветете постојано обезбедувајте му на светот постојано обновливи извори, циркулација, чиста енергија!

Концепт

Постојана моќ, континуирана иновација

Брзина на олово, висока ефикасност и заштеда на енергија