Новости од индустријата

  • Како да изберете електрични алатки

    Мерки на претпазливост за набавка на електрични алати: пред сè, електрични алати се рачни или подвижни механички алатки управувани од мотор или електромагнет и работна глава преку механизам за пренос. Електричните алатки имаат карактеристики на лесен за носење, едноставна работа ...
    Прочитај повеќе