Вести од компанијата

  • Како да ги отстраните тркалата од вашето возило

    Вашите гуми се суштински дел од вашето возило.Тие се таму за безбедност, удобност и перформанси.Гумите се монтираат на тркалата, кои пак се монтираат на возилото.Некои возила имаат насочени или позиционирани гуми на нив.Насоката значи дека ти...
    Прочитај повеќе