Електрични алатки

Од асортиманот на робусни и моќни аголни брусилки од Kangton, почетниците, амбициозните ентузијасти и експертите ќе го најдат она што го бараат.Нашите алатки прават лесна работа за одвојување на метал, камен и керамика, мелење, измазнување и одмрзнување, заедно со грубост и бришење.

Од работа на дрво сами, до реновирање, до столарија и изработка, колекцијата на повеќеповршински брусници на Kangton нуди различни примени и употреби.Добијте силен финиш на вашите DIY проекти и детална прецизност во нишите и околу аглите.Плус, одржувањето на вашиот работен простор чист никогаш не било полесно со системите за собирање прашина и моторите со ниска неред!

Ако сакате да му дадете нов сјај на вашето возило, машината за полирање нуди добра услуга.Доколку барате повеќенаменска алатка, аголниот полирање е идеален избор за вас, бидејќи може да се користи и за обработка на други обоени површини и подови.Во зависност од прицврстувањето и подесувањето на брзината, оваа алатка дури добива и едноставно брусење/брусење на дрво, метал и пластика.

Ако имате работа за обновување или реновирање на внатрешни работи од големи размери, нема да можете да избегнете да купите пила.Експертите и амбициозните занаетчии ќе го најдат она што го бараат од сложувалките, рачните кружни пили и универзалните пили од Кангтон.Сложувалката работи преку дрво, гипс, па дури и камен и метал со прецизност користејќи го правилното сечило за пилата за прирачната работа.Кружната пила е професионален помошник за директно сечење и резби на метал, дрво, пластика, гипс картон, камен и плочки.Универзалната пила е дизајнирана за максимална флексибилност и врши широк спектар на работи на пилање на извонреден начин и навистина доаѓа до сопствена кога е потребен брз напредок на пилањето.

Безжичните шрафцигери се сеопфатни меѓу алатките и ниту едно домаќинство не смее да биде без нив.Ако сакате да се спасите од маката со рачно затегнување на завртките, безжичниот шрафцигер е за вас.Од друга страна, безжична вежба/шрафцигер, со или без дејство на чекан, ги комбинира предностите на безжичниот шрафцигер со оние на вежбата.Kangton нуди и професионални алатки со многу моќ за интензивна употреба и помали алатки за подобрено ракување.

Со машините за отсекување на сечилото од 12" и 14", Kangton ги има пилите за сечење што ви се потребни за секоја работа, како што се цевки, стап, агол, канален челик, челичен материјал за прозорци и метал со цврстина итн.тој е моќен и добива прецизно сечење.

Ротациониот чекан и чекан за уривање Kangton ги исполнуваат сите барања благодарение на неговиот екстремно долг животен век, врвниот квалитет и импресивната моќност.Чеканот Кангтон одговара на секоја ситуација и на секој робустен материјал.

Специјално е дизајниран за отстранување на стари ѕидни облоги и брусење на спојници од гипс картон за да се постигне мазна завршница подготвена за свеж малтер или боја.Единицата, исто така, вклучува паметен вакуумски систем за безбедно отстранување на прашината што се создава со брусење -- помагајќи ви да одржувате чиста, здрава работна средина без прашина.

Шнек кој се користи за копање дупки, може да биде рачно свртен, рачен уред или придвижуван од електричен мотор или бензински мотор, тој е идеален алат за правење дупки за садење градина, ледени рибари да дупчат дупки за да ловат риба.И дупчењето во јаворови дрвја за извлекување на јаворов сируп исто така се врши со употреба на шнекери.

Миксерот не само што одзема време, туку и напорен и напорен во исто време.Губењето на трпението или енергијата овде, исто така, доведува до послаби резултати.Помош е при рака во форма на електричен агитатор.Особено кога станува збор за потребата да се мешаат поголеми количини, мешалка за боја и малтер е огромна помош.Опремена со додаток налик на жица за матење, смесата се меша во скоро време.

Планерите од Кангтон се погодни за различни работи за планирање низ домот, градината и работилницата.Тие ја олеснуваат обработката на дрвената површина, виткањето и рабовите.Нашите електрични планери работат со валјак на сечилото во кој се вртат неколку рабови за сечење и отстрануваат чипови од материјалот.Тие се побрзи, попрецизни и помоќни од рачниот планер.Само да знаевте дека порано...

Кангтон брусери се вистинити сите заоблени.Од внатрешен дизајн до реновирање и повторен развој до столарија и занаетчиски работи, областите на примена се исто толку различни како и опсегот на материјали што може да се обработат.Кангтон нуди широк асортиман на брусачи со појас, ротирачки брусници, делта брусење и орбитални брусници.Така ќе ја најдете токму алатката што ви е потребна за вашиот проект за подобрување на домот.Оние кои бараат алатка која е што е можно пофлексибилна, можат да ја користат практичната мулти-брусалка.

Ако некогаш сте се преселиле дома, ќе знаете се за незаменливите предности на вежбата.Нашите ударни дупчалки успешно се справуваат дури и со тврди материјали како што се ѕидање, камен или плочки благодарение на нивниот механизам за удар.И љубителите на хоби DIY и амбициозните корисници ќе го најдат она што го бараат во палетата на производи на Kangton.

Електричните ударни клучеви станаа многу популарни сега. Тие имаат слична брзина и капацитет како и воздушните клучеви, тие се широко користени во многу индустрии, како што се поправка на автомобили, одржување на тешка опрема, склопување производи, големи градежни проекти и било кој друг пример кога е потребен висок излезен вртежен момент.

Ако имате работа за обновување или реновирање на внатрешни работи од големи размери, нема да можете да избегнете да купите пила.Експертите и амбициозните занаетчии ќе го најдат она што го бараат од сложувалките, рачните кружни пили и универзалните пили од Кангтон.Сложувалката работи преку дрво, гипс, па дури и камен и метал со прецизност користејќи го правилното сечило за пилата за прирачната работа.Кружната пила е професионален помошник за директно сечење и резби на метал, дрво, пластика, гипс картон, камен и плочки.Универзалната пила е дизајнирана за максимална флексибилност и врши широк спектар на работи на пилање на извонреден начин и навистина доаѓа до сопствена кога е потребен брз напредок на пилањето.

Најдобриот пријател на „направите сам“ и мајсторот: електричната рачна пила!Совршени и за амбициозни почетници и за професионалци - Германските пили за работилници на Einhell се идеални за дрво, метал, пластика, гипс картон, па дури и камен.Изберете од џогаза за прецизна работа, кружни пили за прави и митра сечење и универзални пили за максимална флексибилност при нанесувањето.

Ротациониот чекан и чекан за уривање Kangton ги исполнуваат сите барања благодарение на неговиот екстремно долг животен век, врвниот квалитет и импресивната моќност.Чеканот Кангтон одговара на секоја ситуација и на секој робустен материјал.

Повеќекратните опции за прилагодување на бојата и протокот на воздух ви овозможуваат рамномерно и со повисок квалитет да ги обложувате вратите, прозорците, ѕидовите, оградите, платформите, таваните, подот, кабинетите, домашниот мебел и другите предмети, во споредба со многуте, помалку моќни распрскувачи за боја.