Градинарски алатки

Има толку многу работи што можете да ги направите со дувалка, но не мора да морате.Се разбира, можете да го користите за чистење на есенските лисја од отворен терен и патеки.Ова е моќна и сигурна алатка која овозможува брзо и лесно чистење на отворени површини и ниши.За професионалците за нега на градината на кои им е потребна особено моќна алатка со долго време на работа, од друга страна, дувачот на бензински листови е префериран избор.

При косење трева, често се остава тесен појас трева до кој тешко се доаѓа со косилката.Ова е местото каде што тримерот за трева може да помогне, овозможувајќи и без напор да се движи проектираната трева.Алатката, исто така, помага да се чуваат плевелите подалеку каде што тие можат да станат неконтролирани на тешко достапни места.

За покривање на секоја апликација, од работа во шумарство до дома, градина, сами и сечење огревно дрво, палетата на производи на Kangton содржи различни моторни пили.

Висок притисок за отстранување нечистотија: за чистење на автомобил, мотоцикл или велосипед, за чистење на широки површини или за пролетно чистење градинарски мебел;сите овие работи се извршуваат брзо и лесно со чистачот под притисок.Овие алатки ви овозможуваат да работите со прецизна точност или на широк простор, и нежно или со моќност, во зависност од тоа дали сакате да му дадете на вашиот автомобил ретровизор или да го отстраните плевелот од празнините на патеката во градината.Во исто време, средството за чистење под притисок е и многу еколошка алатка, бидејќи ви овозможува да работите без употреба на хемиски средства за чистење.

Од лесни електрични косилки за трева со низок шум и безжични бензински косилки, Кангтон го има вистинскиот модел без оглед на барањата.Најголемите предности на електричните косилки за трева е тоа што се со мала тежина и не многу гласни.Бензинскиот модел, од друга страна, нуди подолг опсег и поголема флексибилност.

Може да се користи со ефикасност за атомизирање, сеење и нанесување прашок или зрнести производи, заштедувајќи време и олеснувајќи ја бербата на какао, кафе, чај и костен.Оваа опрема може да се користи и како дувалка, обезбедувајќи ја чистотата на местата за складирање, придонесувајќи за квалитетот на семињата.